Anders met Sanders

Word partner en ondersteun
het Vlaamse startup landschap

Word partner en stimuleer samen met Anders met Sanders het startup landschap in Vlaanderen:
door startende ondernemers en kwalitatieve dienstverleners samen te brengen.

Partners in kostuum drukken de handen boven een tafel met ondernemingspapieren en een laptop.jpg

Wat houdt het in?

Als startende ondernemer kan het heel verwarrend zijn om de juiste dienstverleners te vinden. Het landschap in Vlaanderen is erg uitgebreid en er zijn veel initiatieven, bedrijven en experts om uit te kiezen.

Daarom zet Anders met Sanders in op het uitbouwen van een steeds groeiend netwerk van dienstverleners voor beginnende zelfstandigen.

Zo kunnen wij bovendien onze klanten beter ondersteunen en hen in contact brengen met dienstverleners waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen. Dit vereenvoudigt hun zoektocht, verbetert hun belevenis en versnelt de vooruitgang van hun opstart.

Op termijn wil Anders met Sanders zo doorheen heel Vlaanderen initiatieven en diensten voor starters in kaart brengen.

Wie kan partner worden?

Het “Word Partner” initiatief van Anders met Sanders zit nog in een vroege fase en wordt verder uitgewerkt doorheen 2019. Momenteel kan elk bedrijf of initiatief dat zich richt op of een dienst verleent aan starters ons contacteren voor een gesprek over een mogelijke partnership.

Meer updates volgen doorheen 2019. Hierin verduidelijken we meer over hoe we plannen om het Vlaamse startup ecosysteem en het ondernemerschap in Vlaanderen te ondersteunen via dit initiatief.

Contacteer ons hier

Ben je een expert of bedrijf en geïnteresseerd in een samenwerking met Anders met Sanders? Of heb je een zakelijk voorstel voor ons? Contacteer ons via het contactformulier of e-mail ons op info@andersmetsanders.be.