Kevin W. H. Sanders
 

Je idee goed uitwerken en de opstart van je onderneming voorbereiden

Kan je hulp gebruiken bij de uitwerking van je idee of concept? Scroll dan verder en lees hoe we jou helpen.

 
Twee vrouwen werken hun startersidee goed uit met laptop, camera en koffie en thee.jpg

Je wilt je idee verder uitwerken

 

Je hebt een idee en wilt dit verder uitwerken ter voorbereiding van je eigen onderneming of zelfstandige activiteit. Zelfs een goed idee moet grondig uitgewerkt worden om zo een sterk concept op poten te zetten.

Met een traject van Anders met Sanders helpen we jou om jouw idee in een sterk concept te transformeren en zo de opstart van je eigen zaak te realiseren.

Heb je nog geen idee? Dan helpen we je hier verder.

Hoe we jou helpen:

 • We nemen je idee en project onder de loep, kijken wat er nog moet gebeuren en brengen alles samen in een duidelijk overzicht

 • We zorgen ervoor dat je idee haalbaar is, je niets over het hoofd ziet en dat je er geld mee kunt verdienen

 • Dag na dag kan je met al je vragen, zorgen en frustraties bij ons terecht. Je staat er nooit alleen voor. Elke nacht gerust slapen dus!

 • We zorgen ervoor dat je via wekelijkse en maandelijkse opvolgmomenten op schema blijft en niet vast komt te zitten.

 • Met een stappenplan werken we samen elk onderdeel uit en dan is het tijd voor de echte opstart met het starterstraject.

Zo ben je zeker dat je idee haalbaar is, kan je sneller geld verdienen met je eigen zaak en intussen kan jij je tijd steken in wat echt belangrijk is: je droomleven verder opbouwen.

 
Waar je ook staat of in welke fase je ook zit, Kevin kan je helpen. Hij helpt je vanaf nul beginnen en overloopt wat je zelf al voorbereid hebt. Hij zorgt ervoor dat je niets vergeet, confronteert je met jezelf en beweegt je week na week tot ondernemen. Kevin levert resultaat.
— Steeven G., Personal Trainer
Man in sportieve kledij, met zwarte sweater, wit petje tijdens een business evenement.
 
9.png

Hoe we je idee goed uitwerken

 
Twee mannen en twee vrouwen in formele kledij houden een brainstormsessie voor hun nieuwe onderneming met feedback van experts en organiseren hun ideëen op een zwarte muur met groene, rode, gele en blauwe post-its.

We beginnen samen vanaf nul

We beginnen met je idee en concept: wat is het en wat wil je doen. Daarna kijken we naar waar je vandaag staat: wat je al gedaan hebt, welke voorbereiding al gebeurd is en hoe het zit met de uitwerking.

Zo krijgen we meer inzicht in wat er nog moet gebeuren. We gaan aan de slag met wat je al hebt en vullen de ontbrekende gaten in.

Elk onderdeel onder de loep

We nemen elk aspect van je idee grondig onder de loep: van planning en voorbereiding, naar ondernemingsplan en financiële analyses, marketing en sales, doelgroepanalyse, klantenwerving en elk ander aspect.

Praktische haalbaarheid

Door elk aspect grondig te bestuderen komen we meer te weten over de praktische haalbaarheid: is het project haalbaar en kan je er goed je eigen zaak mee starten?

We verdiepen ons verder en zoeken een antwoord op deze vragen:

 • is er een markt voor

 • doen anderen dit al

 • is het financieel haalbaar met je kapitaal

 • kan je er ook geld mee verdienen

 • en zijn er bepaalde hindernissen waar we rekening mee moeten houden?

 

Alles in kaart brengen

We brengen alle onderdelen samen in een duidelijk overzicht om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien. Hier voegen we dan alle voorbereiding aan toe.

Overzicht van wat er ontbreekt

We maken een lijst van alles wat er nog ontbreekt en niet voldoende uitgewerkt is. Zo zien we welke risico’s en valkuilen jou project in de weg staan en waar mogelijke opportuniteiten zich bevinden.

Een stappenplan opstellen

Samen stellen we een stappenplan op voor de verdere uitwerking. Zo weet je onmiddellijk welke stappen die je moet nemen en zie je duidelijk wat er nog allemaal moet gebeuren.

Alles samen uitwerken

Nu gaan we aan de slag: we bepalen een tijdsduur voor wanneer het project uitgewerkt moet zijn. We verdelen alle puntjes van het stappenplan over deze periode en werken dan samen alles uit.

Klaar om te lanceren!

Elk onderdeel is doorlopen, problemen werden in kaart gebracht en stapsgewijs hebben we alles uitgewerkt. Nu is het tijd om je concept om te zetten in de praktijk met het volgende onderdeel: het starterstraject.

Experts in formele kledij houden tijdens een brainstormsessie blauwe puzzelstukken vast en proberen ze in elkaar te schuiven als oefening.
 
Je denkt dat je het allemaal zelf kan, maar hulp vragen aan Kevin was het beste dat ik deed. Met alles wat er moet gebeuren en waar je rekening mee moet houden, is het makkelijk om vast te komen zitten. Een paar maand met Kevin en ik stond verder dan het laatste jaar.
— Olaide A., Zelfstandig Marketeer
Woman with dark hair in official female suit and blazer with white blouse posing for the picture with the skyline in sight on the background.
 
9.png

Hoe we jouw project een succes maken

 
2 beginnende ondernemers zitten aan een houten tafel met documenten en krijgen feedback van een expert met horloge en wit hemd tijdens een infomoment

We stemmen alles af op jou

Wat niet te verwachten:

 • algemene plannen of vage informatie
 • “doe het zelf” cursussen of workshops
 • lastige openingsuren of niet bereikbaar

Wat je wel krijgt:

 • informatie en feedback gebaseerd op jouw situatie
 • voortdurende begeleiding bij elk onderdeel
 • contactmomenten die passen voor jou
 • nieuw: dagelijkse online ondersteuning

Je staat er nooit alleen voor

Een cursus of workshop volgen geeft je veel waardevolle informatie, maar.. dan is het aan jou. Wat dan als je achteraf nog hulp nodig hebt?

Met Anders met Sanders sta je er nooit alleen voor. Snelle feedback draagt bij tot je succes: daarom kan je elke dag met al je vragen, zorgen en frustraties bij ons terecht.

Een concept dat bij je past

Iets doen waar je plezier mee hebt: dat helpt je alleen maar bij je toekomstig succes. We zorgen ervoor dat we een idee en project uitwerken dat ook echt bij je past. Zo bereiden we samen de opstart van je eigen zaak voor.

 

Je krijgt een duw in de rug

De eerste stap van starten is vaak de moeilijkste. Alles alleen moeten doen: je idee vinden, uitwerken en aftoetsen.. is vaak overweldigend.

We helpen je met alle obstakels: je tijd goed leren gebruiken, de juiste prioriteiten stellen en je vooruitgang bijhouden. Met wekelijkse en maandelijkse opvolgmomenten zorgen we ervoor dat je op schema blijft en niet vast komt te zitten.

We confronteren je met jezelf

Excuses.. aan jezelf twijfelen en opgeven liggen aan de basis van falen. Daarom sturen we je steeds bij, houden we je aan het opgestelde schema en stappenplan, confronteren we je met jezelf en heb jij steeds iemand om op te leunen wanneer het even niet meer lukt.

Jonge onderneemster in grijze trui werkt met een pen verder aan haar ondernemingsplan terwijl ze melk uit een roze kop drinkt.
 
 
Ik ben van nature erg sceptisch. Het meeste denk ik zelf te kunnen doen, maar als iemand je kan helpen, dan is ‘t Kevin. Hij duwt je vooruit, zorgt voor je vooruitgang en maakt dat je er ook geraakt. Een traject met Kevin is het 100% waard.
— Jason M., Juridisch & Legaal Adviseur
Man met lichtbruin haar kijkt serieus met donkerblauw kostuum, rode das met stippen en een brieventas.
 
9.png

Maar.. kan ik het mij financieel veroorloven?

 
Een lichtblauwe tafel met plant, notities, agenda, laptop en een financieel plan met drie figuren die “funding”, “saving” en “benefit” visueel duidelijk maken.

Niet alles is noodzakelijk

Niet elke kost of uitgave is noodzakelijk voor je eigen zaak. Het is belangrijk om enkel geld uit te geven aan wat bijdraagt: is die voetbaltafel of wekelijkse masseur écht nodig? En waar kan je op uitsparen?

Maar.. uitsparen is een risico!

Besparen op de verkeerde zaken of diensten kan heel slecht aflopen: geld verliezen door een slecht idee, de boeken moeten toedoen omdat je concept niet goed genoeg uitgewerkt was, een slechte indruk maken omdat je iets over het hoofd zag of zelfs niet kunnen leven van je zaak.

Wanneer huur je dan iemand in?

Een schilder? Loodgieter? Bankier? Advocaat? Boekhouder?

Omdat je rekent op hun kennis en expertise om jou te helpen. Jij bent goed in wat jij doet.. en zij zijn goed in wat zij doen.

Of waarom koop je producten en maak je ze niet zelf?

Brood. Groenten. Meubelen. Je koopt het waarschijnlijk. Waarom maken of kweken we het niet zelf? Tijd. We kunnen niet overal even goed in zijn want we hebben maar 24 uur in een dag.

 

"Kan ik alles zelf uitzoeken?"

Om eerlijk te zijn, je kan alles zelf uitpluizen.

Je kan alles leren: je belastingen zelf in orde brengen, investeren, zelf naar de rechtbank gaan en je rechten verdedigen. Je eigen haar knippen. Je huis zelf schilderen. Elke dag brood bakken.

Maar.. hoeveel tijd en energie zal het je kosten?

De kans is groot dat je niet op hetzelfde niveau als een professional zit. Dan heb je waarschijnlijk ook meer tijd nodig om te doen wat zij doen.

En.. hoeveel geld zal het je kosten?

Als je alles zelf doet.. dan heb je minder tijd voor wat echt belangrijk is. Dan duurt het langer voor je bedrijf goed draait én voor je geld verdient.

En.. hoeveel langer zal het duren om je dromen te realiseren?

Hoe meer je zelf doet.. hoe meer tijd je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken en het droomleven te leiden dat je voor ogen hebt.

Hoe jij je tijd besteedt.. bepaalt je toekomst.

Door de juiste personen in te huren bespaar je tijd en geld. Zo krijg jij meer gedaan, staat je bedrijf sneller op poten en is jouw droomleven in zicht.

Beginnende zelfstandige met gestreept wit-blauwe sweater staat voor zijn whiteboard en doet aan brainstorming om een goed idee voor zijn onderneming uit te werken.
 

Boek vandaag nog je intakegesprek!

 
Kevin Sanders in grijs kostuum in wit bureau van Anders met Sanders met ondernemingspapieren, planning en planten op de achtergrond.

Met het intakegesprek sessie krijg je onmiddellijk startersadvies over waar jij vandaag staat en waar je naartoe wilt. Wat je kan verwachten:

 1. bruikbaar startersadvies voor waar je vandaag staat

 2. hulp met planning en de volgende te nemen stappen

 3. je kan al je vragen, zorgen en frustraties kwijt

 4. advies om obstakels te overkomen

 5. een krachtige duw in de juiste richting