Kevin W. H. Sanders

Ik heb de meeste voorbereiding voor mijn bedrijf al gedaan

Je bent op zoek naar een laatste duwtje: de laatste voorbereiding, startersformaliteiten, risico-analyse, hulp met uitwerking van je planning, klanten zoeken of geld verdienen. Wat het ook is, scroll door en we helpen je verder met één van onze kortere trajecten voor startende ondernemers die al verder staan.

Starters komen samen en werken aan een tafel met hun laptops en een financiële grafiek de verdere voorbereiding van hun zaak uit.jpg

Je staat al verder met je project

 

Het kan zijn dat je al verder staat met je project: je bent al even bezig, hebt de meeste voorbereidingen zelf of via derden in orde gebracht of je bent al bijna klaar om de opstart officieel te maken.

Dan heb je inderdaad geen nood aan een volledig traject. Gelukkig hebben we daarom kortere trajecten gericht op wat jij nodig hebt.

Kortere trajecten:

 • je wilt enkel ondersteuning voor een specifiek onderdeel (zoals planning, risico’s analyseren, klanten vinden, marketing, zal je bedrijf rendabel zijn, op zoek naar de juiste experts, …)

 • je hebt hulp nodig met de laatste voorbereiding of startersformaliteiten

 • je wilt een objectieve derde partij die alles nakijkt en controleert zodat je zeker niets vergeten bent

 • Ben je niet zeker wat je nodig hebt? Contacteer ons hier.

Zo krijg je het laatste duwtje om van start te gaan, kan je met een gerust hart naar bed en verdien je sneller geld met je eigen bedrijf. Zo kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: je droomleven verder opbouwen.

 
Je denkt dat je het allemaal zelf kan, maar hulp vragen aan Kevin was het beste dat ik deed. Met alles wat er moet gebeuren en waar je rekening mee moet houden, is het makkelijk om vast te komen zitten. Een paar maand met Kevin en ik stond verder dan het laatste jaar.
— Olaide A., Zelfstandig Marketeer
Woman with dark hair in official female suit and blazer with white blouse posing for the picture with the skyline in sight on the background.
 
9.png

Trajecten voor starters die al verder staan

 
Experts in formele kledij houden tijdens een brainstormsessie blauwe puzzelstukken vast en proberen ze in elkaar te schuiven als oefening.

Laatste voorbereiding

Je bent bijna klaar voor de officiële opstart, maar je hebt nog hulp nodig met de laatste voorbereiding voor een specifiek onderdeel.

Enkele voorbeelden van specifieke ondersteuning:

 • planning (ondernemingsplan, stappenplan of hulp andere taken)

 • risico-analyse

 • marketing en sales (klanten vinden en leren benaderen)

 • ervoor zorgen dat je bedrijf ook echt draait

 • experts vinden voor de juiste ondersteuning

 • Niet zeker wat je nodig hebt? Contacteer ons hier.

Startersformaliteiten

Bij de werkelijke opstart komen heel wat startersformaliteiten kijken. We helpen je de juiste organisaties vinden, brengen je in contact met experts uit ons netwerk en brengen zo alles in orde om goed voorbereid van start te gaan.

Alles nakijken en controleren

Elk detail is belangrijk. Zeker bij de opstart van je eigen zaak. Als je iets vergeten bent, kan dit niet enkel voor een slechte nachtrust zorgen maar ook voor pijnlijke financiële gevolgen. Samen overlopen we elk aspect en zorgen we ervoor dat je op twee oren kunt slapen!

 
 
Waar je ook staat of in welke fase je ook zit, Kevin kan je helpen. Hij helpt je vanaf nul beginnen en overloopt wat je zelf al voorbereid hebt. Hij zorgt ervoor dat je niets vergeet, confronteert je met jezelf en beweegt je week na week tot ondernemen. Kevin levert resultaat.
— Steeven G., Personal Trainer
Man in sportieve kledij, met zwarte sweater, wit petje tijdens een business evenement.
 
9.png

Hoe wij jouw opstart een succes maken

 
2 beginnende ondernemers zitten aan een houten tafel met documenten en krijgen feedback van een expert met horloge en wit hemd tijdens een infomoment

Je staat er nooit alleen voor

Een cursus of workshop volgen geeft je veel waardevolle informatie, maar.. dan is het aan jou. Wat als je dan achteraf nog een vraag hebt?

Met Anders met Sanders sta je er nooit alleen voor. Snelle feedback draagt bij tot je succes: daarom kan je elke dag met al je vragen, zorgen en frustraties bij ons terecht.

Je krijgt een duw in de rug

Je eigen zaak starten kan overweldigend zijn. Daarom we helpen je met alle obstakels: je tijd goed leren gebruiken, de juiste prioriteiten stellen en je vooruitgang bijhouden. Met onze wekelijkse opvolgmomenten zorgen we ervoor dat je op schema blijft en niet vast komt te zitten.

We confronteren je met jezelf

Excuses.. aan jezelf twijfelen en opgeven liggen aan de basis van falen. Daarom sturen we je steeds bij, houden we je aan het opgestelde schema en stappenplan, confronteren we je met jezelf en heb jij steeds iemand om op te leunen wanneer het even niet meer lukt.

Volledig afgestemd op jou

Wat niet te verwachten:

 • algemene plannen of vage informatie
 • “doe het zelf” cursussen of workshops
 • lastige openingsuren of niet bereikbaar

Wat je wel krijgt:

 • informatie afgestemd op jouw situatie en noden
 • contactmomenten die passen voor jou
 • begeleiding bij alle uitwerking
 • nieuw: dagelijkse online ondersteuning
 
 
Ik ben van nature erg sceptisch. Het meeste denk ik zelf te kunnen doen, maar als iemand je kan helpen, dan is ‘t Kevin. Hij duwt je vooruit, zorgt voor je vooruitgang en maakt dat je er ook geraakt. Een traject met Kevin is het 100% waard.
— Jason M., Juridisch & Legaal Adviseur
Man met lichtbruin haar kijkt serieus met donkerblauw kostuum, rode das met stippen en een brieventas.
 
9.png

Maar.. kan ik het mij financieel veroorloven?

 
Een lichtblauwe tafel met plant, notities, agenda, laptop en een financieel plan met drie figuren die “funding”, “saving” en “benefit” visueel duidelijk maken.

Niet alles is noodzakelijk

Niet elke kost of uitgave is noodzakelijk voor je eigen zaak. Het is belangrijk om enkel geld uit te geven aan wat bijdraagt: is die voetbaltafel of wekelijkse masseur écht nodig? En waar kan je op uitsparen?

Maar.. uitsparen is een risico!

Besparen op de verkeerde zaken diensten kan heel slecht aflopen: geld verliezen, de boeken moeten toedoen, een amateuristische website, niet van je zaak kunnen leven, een product dat niet verkoopt, een slechte indruk maken of zelfs een deuk in je reputatie.

Wanneer huur je dan iemand in?

Een schilder? Loodgieter? Bankier? Advocaat? Boekhouder?

Omdat je rekent op hun kennis en expertise om jou te helpen. Jij bent goed in wat jij doet.. en zij zijn goed in wat zij doen.

Of waarom koop je producten en maak je ze niet zelf?

Brood. Groenten. Meubelen. Je koopt het waarschijnlijk. Waarom doen we het niet zelf? We hebben er niet allemaal tijd voor.

 

"Kan ik alles zelf uitzoeken?"

Om eerlijk te zijn, je kan alles zelf uitpluizen.

Je kan alles leren: je belastingen zelf in orde brengen, investeren, zelf naar de rechtbank gaan en je rechten verdedigen. Je eigen haar knippen. Je huis zelf schilderen. Elke dag brood bakken.

Maar.. hoeveel tijd en energie zal het je kosten?

De kans is groot dat je niet op hetzelfde niveau als een professional zit. Dan heb je waarschijnlijk ook meer tijd nodig om te doen wat zij doen.

En.. hoeveel geld zal het je kosten?

Als je alles zelf doet.. dan heb je minder tijd voor wat echt belangrijk is. Dan duurt het langer voor je bedrijf goed draait én voor je geld verdient.

En.. hoeveel langer zal het duren om je dromen te realiseren?

Hoe meer je zelf doet.. hoe meer tijd je nodig hebt om je doelstellingen te bereiken en het droomleven te leiden dat je voor ogen hebt.

Hoe jij je tijd besteedt.. bepaalt je toekomst.

Door de juiste personen in te huren bespaar je tijd en geld. Zo krijg jij meer gedaan, staat je bedrijf sneller op poten en is jouw droomleven in zicht.

Beginnende zelfstandige met gestreept wit-blauwe sweater staat voor zijn whiteboard en doet aan brainstorming om een goed idee voor zijn onderneming uit te werken.
 

Boek vandaag nog je intakegesprek!

 
Kevin Sanders in grijs kostuum in wit bureau van Anders met Sanders met ondernemingspapieren, planning en planten op de achtergrond.

Met het intakegesprek krijg je onmiddellijk startersadvies over waar jij vandaag staat en waar je naartoe wilt. Wat je kan verwachten:

 1. bruikbaar startersadvies voor waar je vandaag staat

 2. hulp met planning en de volgende te nemen stappen

 3. je kan al je vragen, zorgen en frustraties kwijt

 4. advies om obstakels te overkomen

 5. een krachtige duw in de juiste richting