Anders met Sanders

Krijg gratis startersadvies
voor jouw project

Je hebt een idee? Een eigen project voor ogen? En misschien ben je zelfs al met de uitwerking bezig?
Waar je ook staat, met één van onze gratis sessies krijg je onmiddellijk startersadvies en de juiste ondersteuning.

Starter krijgt advies en documenten voor zijn opstart tijdens infomoment met laptops en experts.jpg

Wat kan je verwachten?

 

Je wilt ondernemen? Dan zit je goed. Waar je vandaag ook staat, als starter kan je altijd bij Anders met Sanders terecht. We geven gratis startersadvies voor elke stap van de opstart: van idee en uitwerking van het concept naar alle voorbereiding en de echte opstart van je zaak.

Met een gratis sessie krijg jij:

  1. bruikbaar startersadvies voor waar je vandaag staat

  2. hulp met planning en de volgende te nemen stappen

  3. je kan al je vragen, zorgen en frustraties kwijt

  4. advies om obstakels te overkomen

  5. een krachtige duw in de juiste richting


Veelgestelde vragen

 

“Hoelang duurt de gratis sessie?”

Het gemiddelde gesprek duurt 45-90 minuten. Soms meer, soms minder.

“Dat is toch redelijk lang?”

Onze prioriteit is om jou zo goed mogelijk te helpen. We leren je eerst beter kennen als persoon en als professional. Dan kijken we naar je idee, je project en wat je precies wilt doen. Enkel zo kunnen we jou advies geven waar je ook écht iets mee bent.

“En ik betaal helemaal niets?”

Klopt! Het gesprek is volledig gratis. Geen kleine lettertjes. Geen verplichtingen. Enkel waarde voor jou. Volledig gratis.

“Waarom geven jullie gratis sessies weg?”

De dag van vandaag is transparantie erg belangrijk. Met voldoende tijd kan iedereen een website maken, Photoshop leren gebruiken en een zogenaamde fantastische dienst online verkopen.

Vertrouwen kan je niet kopen. Dat verdien je. Daarom is ons motto ‘waarde geven’. Enkel door jou waarde te geven.. tonen we wat we waard zijn. Door jou te helpen zonder dat we iets terug willen, zie jij hoe we zijn, wat we doen en waar we echt voor staan. Dan draait het niet enkel meer om een groot klantenbestand opbouwen, maar wel om relaties bouwen. Want een klant is voor even. Een relatie voor het leven.

“Wat maakt Anders met Sanders zo.. anders?”

Eén woord: resultaat. Ons succes wordt niet bepaald door hoeveel klanten we op een specifiek moment hebben, maar door hoeveel van onze klanten ook hun eigen project goed opstarten. Daardoor is jouw resultaat.. ons resultaat.

“Waarom kies ik voor jullie en niet de concurrentie?”

Dat is het goede net: we werken samen met andere dienstverleners voor startende ondernemers. We vullen elkaar aan, we vervangen elkaar niet. Dus doen we elkaar ook geen directe competitie aan. Zo creëren we partnerships met experts en andere bedrijven die jou elk hun eigen dienst aanbieden. Een dienst naast of bovenop één van onze trajecten.

“Zijn jullie actief in heel Vlaanderen?”

Ja. We zijn actief in heel Vlaanderen. We werken bovendien ook samen met experts en dienstverleners in elke provincie.

“Welke trajecten bieden jullie allemaal aan?”

De gemiddelde trajecten variëren tussen 3-6-9-12 maanden (een idee vinden, je idee uitwerken, de opstart van je bedrijf) met uitzonderingen voor kortere trajecten voor als je al verder staat met de voorbereiding. Elk traject wordt afgestemd op jou persoonlijk. We kijken naar wat je precies nodig hebt, waar je staat en hoeveel tijd je wekelijks ter jouw beschikking hebt om zo samen voor het beste resultaat te gaan.

 
Kevin bereidt je voor op ondernemerschap. Ik wou iets doen, maar wist niet wat. Samen zochten we het uit. Hij hielp me om mijn mindset te versterken, we vonden wat ik graag deed en ik leerde om opportuniteiten te leren herkennen. Sindsdien ben ik op weg en bouw ik elke dag mijn eigen import- en exportbedrijf verder uit.
— Casey B.
Vrouw van Aziatische achtergrond met bruin haar zit met de handen gevouwd in een bruine sweater en donkerblauwe turtleneck in een café.
 
9.png

Boek je gratis sessie met startersadvies

Om jou als prestarter of starter zo snel mogelijk te helpen, gebruiken we een online boekingsysteem.
Zo kan jij een datum vinden die past voor jou, zonder in tijdsnood te geraken!

*Door een hoge vraag zijn we telkens volboekt voor de volgende 7 à 10 dagen.

Passen de vrije momenten niet voor jou of heb je een dringende vraag? Contacteer ons hier.